Brochure aanvragen

Wij van Echt Haar Kliniek hebben voor u een uitgebreide brochure voor u samengesteld. De 31 pagina tellende brochure legt u tot in detail uit wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot oplossingen van uw haarproblemen. U kunt in onze brochure uitgebreid lezen over de ervaringen die diverse tevreden klanten bij ons hebben gehad. Zij vertellen u het verhaal van begin tot eind en geven u daarbij een idee van hoe ingrijpend de oplossing van Echt Haar Kliniek is geweest op hun leven. Deze klanten kent u misschien zelfs van de TV programma’s BeautyPlus en Dit Is Mijn Lijf op RTL 4 waar Echt Haar Kliniek voor hen na tijden van onzekerheid en schaamte een einde maakte aan hun haarproblemen.

De brochure bevat voor u ook het financiële plaatje. U kunt via uw zorgverzekering en de belastingdienst namelijk een vergoeding krijgen waardoor een groot gedeelte van de kosten af kunnen vallen.

Aanvragen Brochure

Het aanvragen van onze gratis en vrijblijvende brochure is zeer eenvoudig. U hoeft alleen het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen en drukt vervolgens op verzonden. Controleer voordat u de informatie verzendt nogmaals of de gegevens correct zijn ingevuld. Hierna krijgt u een email ter confirmatie en hoeft u niets meer te doen. De brochure wordt dezelfde werkdag nog verzonden. De levertijd is gemiddeld rond de 1 tot 3 dagen. De door u ingevulde gegevens blijven geheim en zullen nooit aan derden getoond worden.

Uw voordelen op een rij:

 • Gratis een professioneel consult
 • Een individueel behandelplan
 • Haarreconstructies op maat van de beste kwaliteit
 • Deskundig en professioneel behandeling
 • ISO-9001 Gecertificeerd
 • Helder in het maken en nakomen van afspraken
 • Unieke haarreconstructie voor mannen en vrouwen

Vraag de Echt Haar Kliniek brochure aan

Wanneer u een specifieke vraag heeft dan raden wij u aan om via de contactpagina op deze website direct contact met ons op te nemen. Wij zullen u vraag dan zo spoedig mogelijk beantwoorden. De reactietijd van Echt Haar Kliniek is ongeveer een werkdag.

  Voornaam* Achternaam*
  Emailadres* Telefoonnummer*
  Adres*
  Postcode* Plaats*
  Uw wensen of vragen
  Gelieve ons te voorzien van extra informatie inzake uw haarprobleem en/of wensen zodat wij de juiste informatie kunnen toezenden.