Haarreconstructies voor Mannen

Haaruitval is een normaal onderdeel van het ouder worden bij mannen. Op ten duur krijgt iedere man te maken met dunner wordend haar, inhammen en haaruitval. Veel mannen met haaruitval hebben Alopecia Androgenetica. Alopecia Androgenetica is een erfelijk type haaruitval dat vooral bij mannen voorkomt. Dit haarprobleem zorgt voor een versnelling in het tempo dat de haren uitvallen en heeft totale kaalheid als gevolg. Dit is voor veel mannen natuurlijk erg vervelend en helaas valt er tegen deze aandoening weinig te doen. Het vinden van een gepaste oplossing voor dit vaak voorkomende haarprobleem is zelfs met de huidige stand in de medische wereld nog altijd erg lastig. Haarreconstructies voor mannen bieden voor vrijwel alle mannen een oplossing.

Oorzaken haaruitval

Ouder worden is bij de meeste mannen verreweg de voornaamste oorzaak van uitvallend haar. Vrijwel iedere man krijgt op ten duur te maken met uitvallend of dunner wordend hoofdhaar. Vrouwen hebben daarentegen minder vaak last van uitvallend haar. De reden dat mannen meer last hebben van haaruitval heeft te maken met een verhoogde DHT gehalte. De stof DHT is een product van testosteron. En mannen hebben natuurlijk meer testosteron dan vrouwen. Hiermee is het dus logisch dat mannen meer last hebben van haaruitval dan vrouwen.

Oplossingen bij haaruitval

Er zijn vandaag de dag veel toepasbare oplossingen om haaruitval tegen te gaan of de gevolgen ervan te verhelpen. Maar wanneer u opzoek bent naar de meest effectieve en permanente oplossing op dit moment dan kiest u voor een gespecialiseerde haarreconstructie van Echt Haar Kliniek. De haarreconstructies van Echt Haar Kliniek zijn risicoloze behandelingen. Door onze zelfontwikkelde technieken kunnen wij uw eigen haar dusdanig analyseren en nabouwen dat deze niet van uw eigen haar te onderscheiden is. Voor meer informatie verzoeken wij u om contact op te nemen.

Unieke haarreconstructies voor mannen

Echt Haar Kliniek heeft zijn unieke haarreconstructie methodes en technologie zelf ontwikkeld. Een van onze meest geprezen methodes is de techniek waarbij wij een dunne ademde laag ontwikkelen. Vervolgens bevestigen wij deze laag op de hoofdhuid. Doordat deze laag ademt en bestendig is tegen veel factoren zal deze dienen als een tweede hoofdhuid. Hierna worden de nieuwe haren een voor een op deze laag geplaatst. Deze reconstructie zorgt ervoor dat uw nieuwe haar niet te onderscheiden is van uw oude haar. Door op deze manier het haar te reconstrueren kunt u na deze behandeling gewoon weer activiteiten ondernemen die uw haar op de proef stellen en die met een toupet of pruik niet mogelijk zijn, denk hierbij aan zwemmen, fietsen en sporten.

Brochure aanvragen

Uw voordelen:
  • Gratis een professioneel consult
  • Een individueel behandelplan
  • Haarreconstructies op maat van de beste kwaliteit
  • Deskundig en professioneel behandeling
  • ISO-9001 Gecertificeerd
  • Helder in het maken en nakomen van afspraken
  • Unieke haarreconstructie voor mannen en vrouwen