Een consult aanvragen voor uw haarproblemen

Het team van Echt Haar Kliniek is gespecialiseerd in het bieden van uitgebreid advies op maat. Wij zorgen er voor dat geen van uw vragen onbeantwoord blijft en dat alle afspraken helder zijn. Onze kliniek is zeven dagen per week telefonisch bereikbaar voor het beantwoorden van uw vragen.

Consult op locatie

Wij ontvangen u graag op een van onze vier vestigingen voor een persoonlijk gesprek. Onze vestigingen zijn verspreid door heel Nederland. U kunt een afspraak maken voor een consult op locatie op vier van onze vestigingen. Deze vestigingen zijn gelegen in Amsterdam, Arnhem, Utrecht en Zwolle. De afspraken zijn mogelijk van maandag tot en met zaterdag. Op doordeweekse dagen kunt u een afspraak maken tussen 09:00 en 16:00. Op zaterdag kunt u bij ons terecht voor een consult op locatie tussen 10:00 en 15:00. Mocht u toch niet in staat zijn om op deze tijden bij ons langs te komen bel ons dan alstublieft en dan kunnen wij samen kijken naar andere opties zoals bijvoorbeeld een afspraak in de avonduren. Voor een consult op locatie kunt u via het formulier op deze pagina een aanvraag doen, hierbij dient u in de omschrijving uw voorkeur aan te geven voor de locatie.

Een telefonisch consult aanvragen

Wij bieden naast consult op locatie ook de mogelijkheid om een consult aan te vragen dat telefonisch gedaan wordt. U geeft in het formulier aan wat de gewenste tijden zijn waarop u gebeld wordt voor het consult. Daarnaast is belangrijk dat u een zo duidelijk mogelijke beschrijving geeft van de situatie. Aan de hand hiervan kunnen wij een een werknemer selecteren met ervaring in de door u omschreven klachten. Het verwerken van uw aanvraag duurt meestal niet langer dan een werkdag. Hierna zal de door ons geselecteerde werknemer zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Brochure aanvragen

U wil liever eerst meer informatie thuis ontvangen? Dan kunt u ook onze brochure aanvragen.

Vraag gemakkelijk online een consult aan!

Vul het onderstaande formulier in en wij zorgen er voor dat u een consult krijgt op het door u gewenste tijdstip!

  Voornaam* Achternaam*
  Emailadres* Telefoonnummer*
  Wat voor consult heeft u gewenst?*
  Uw omschrijving
  Gelieve ons te voorzien van extra informatie inzake uw haarprobleem en/of wensen zodat wij het meest passende advies kunnen uitgeven.
  Voordelen van Echt Haar Kliniek
  • Gratis een professioneel consult
  • Een individueel behandelplan
  • Haarreconstructies op maat van de beste kwaliteit
  • Deskundig en professioneel behandeling
  • ISO-9001 Gecertificeerd
  • Helder in het maken en nakomen van afspraken
  • Unieke haarreconstructie voor mannen en vrouwen