Het ontstaan van haaruitval

juni 14th, 2017|

Als u een man bent is de kans groot dat u bang bent dat u kaal wordt en helaas is die angst terecht. De kaalheid bij een man wordt “alopecia androgenetica” genoemd. Dit komt vooral voor bij Europeanen en Aziaten. Afrikanen en Amerikaanse indianen hebben mazzel, omdat zij minder gevoelig zijn voor kaalheid.

Alopecia Androgenetica is […]

Reacties uitgeschakeld voor Het ontstaan van haaruitval

Haar en voeding. Hoe doe je het?

juni 9th, 2017|

Het haar gezond houden kan op vele manieren. De voeding van het haar is er een van. Wij leggen vandaag uit hoe je het moet doen. Het is niet zo moeilijk. Met een paar tips over voeding krijg je je haar weer vitaliteit en glans.
Proteïne
Zorg dat je genoeg proteïne binnenkrijgt, omdat er bij te weinig […]

Reacties uitgeschakeld voor Haar en voeding. Hoe doe je het?

Suiker in je shampoo? Het doet je goed!

april 28th, 2017|

Van alles doen we in ons haar om het haar goed eruit te laten zien. Een ding doen we zeker (nog) niet in ons haar en dat is SUIKER. Dit ”middeltje” wordt gezien als dé manier om de kwaliteit van het haar te verbeteren. Hieronder lees je waarom ook jij suiker in het haar moet […]

Reacties uitgeschakeld voor Suiker in je shampoo? Het doet je goed!

Meer haaruitval in de herfst. Wat doe je eraan?

april 3rd, 2017|

Het is een normaal verschijnsel dat je haar in de herfst meer uitvalt dan in de andere seizoenen. Het feit dat het normaal is, betekent niet dat je het kunt beperken.

In het najaar merken veel vrouwen dat meer er haren uitvallen. Niet iedereen zal het merken, maar bij sommigen is het haarverlies tot wel 4 […]

Reacties uitgeschakeld voor Meer haaruitval in de herfst. Wat doe je eraan?

Statisch haar. Zo voorkom je het!

maart 14th, 2017|

Soms kunnen we erom lachen hoe ons haar gek doet, maar in de meeste gevallen irriteren wij er ons aan. Statisch haar. Mocht je er wat aan willen doen, dan hebben wij een paar tips om je haar een beetje gedeisd te houden.

Statisch haar komt door wrijving tussen negatieve en positieve deeltjes. Als het haar negatieve deeltjes bevat, […]

Reacties uitgeschakeld voor Statisch haar. Zo voorkom je het!

Het haar borstelen is belangrijk

februari 16th, 2017|

Door het zachtjes borstelen, geeft het je haar meer glans. Dit komt doordat het de schubben (de buitenste laag van je haarschacht) plat legt, waardoor je haren licht reflecteren.
Reinigen
Borstelen reinigt je haar en je hoofdhuid. Het verwijdert oud haar, dode huidcellen, chemische haarproducten en andere restjes dat in je haar is blijven zitten. Als je […]

Reacties uitgeschakeld voor Het haar borstelen is belangrijk

Fouten tijdens het haar stijlen

februari 8th, 2017|

Veel dames kunnen niet zonder de stijltang en sommigen stijlen hun haar nooit. Mocht je ooit een keer de stijltang willen proberen of je weet even niet meer hoe? Dan hebben wij hier alvast tien fouten die gemaakt worden bij het stijlen van je haar. Dan hoef jij ze tenminste niet meer te maken!
Handdoek
Bij het […]

Reacties uitgeschakeld voor Fouten tijdens het haar stijlen

Goedzittend haar goed voor zelfvertrouwen

januari 31st, 2017|

In een Brits onderzoek kwam naar voren dat drie kwart van de vrouwen meer zelfvertrouwen krijgen op werk als ze er goed uit zien. De helft van de vrouwen, tussen de 18 en 24 jaar, denken sneller promotie te kunnen maken als ze een verzorgd kapsel hebben.
Slecht zittend haar
Zo’n 70 procent van de ondervraagde vrouwen […]

Reacties uitgeschakeld voor Goedzittend haar goed voor zelfvertrouwen

Gelukkig nieuw haar! De haartrends van 2017

januari 2nd, 2017|

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekend ook weer nieuwe trends op het gebied van haar. In dit artikel behandelen wij de haartrends voor het nieuwe jaar. Zo bent u ook weer fris en klaar voor het aankomende jaar.
Bronde
De mix tussen kastanjebruin haar met blonde tinten was in 2016 al een succes. In 2017 […]

Reacties uitgeschakeld voor Gelukkig nieuw haar! De haartrends van 2017

Tips voor winterbestendig haar

december 22nd, 2016|

De winter is officieel begonnen, dit betekend dat er weer koude dagen aankomen en dit kan nog wel is slecht zijn voor uw haar. Het haar wordt snel futloos en statisch. Om dit allemaal te voorkomen hebben wij de beste tips voor uw haar op een rijtje gezet.
Niet teveel uw haar wassen
Het is niet handig […]

Reacties uitgeschakeld voor Tips voor winterbestendig haar
Call Now Button