Echt Haar Kliniek

Echt Haar Kliniek is al meer dan 10 jaar een begrip in de haarbranche. Met ons team dat bestaat uit specialisten in het gebied van haarproblemen bieden wij altijd een geschikte oplossing voor uw haarprobleem. Wij zijn ervaren met ieder haartype van zowel man als vrouw. Door succesvolle behandelingen van talloze personen, zijn wij door de jaren heen uitgegroeid tot de meest prominente kliniek op het gebied van behandelingen van problemen met dunner wordend haar en kaalheid. Bij Kliniek Voor Echt Haar zijn uw privacy en het leveren van topkwaliteit onze belangrijkste speerpunten.

Gespecialiseerd in het reconstrueren van haar

Echt Haar Kliniek is gespecialiseerd in het reconstrueren van haar van zowel mannen als vrouwen. Onze werknemers hebben door de jaren heen hun eigen methodes ontwikkeld voor het reconstrueren van haar. De inmiddels unieke werkwijze van onze specialisten is geheel wetenschappelijk onderbouwd en heeft zoals u kunt zien bij onze tevreden klanten zichzelf al ruim bewezen zeer effectief te zijn. Indien u vragen heeft over de mogelijkheden rondom het reconstrueren van uw kapsel neem dan graag contact met ons op. Wij willen geen vraag voor u onbeantwoord laten.

Onze missie

De missie van Echt Haar Kliniek is om uw haar te behandelen totdat u compleet tevreden bent. U zult na onze behandeling weer alles kunnen doen met uw haar zoals zwemmen, wassen en zelf in model brengen. Wij maken onze behandelingen graag zo comfortabel mogelijk. Daarom bieden wij persoonlijke begeleiding waarbij u samen met een van onze experts het gehele behandelproces zult doorlopen. Deze persoonlijke begeleider geeft u adviezen en is altijd bereikbaar voor het beantwoorden van uw vragen. Dankzij de eisen die wij aan onze werknemers stellen qua diploma’s en certificaten kunnen wij u garanderen dat u altijd het beste advies krijgt.  

Brochure aanvragen
Uw voordelen:
  • Gratis een professioneel consult
  • Een individueel behandelplan
  • Haarreconstructies op maat van de beste kwaliteit
  • Deskundig en professioneel behandeling
  • ISO-9001 Gecertificeerd
  • Helder in het maken en nakomen van afspraken
  • Unieke haarreconstructie voor mannen en vrouwen