Haarreconstructies voor Vrouwen

Voor veel vrouwen vormt het haar een belangrijk onderdeel van het uiterlijk. Haarproblemen  zoals bijvoorbeeld dunner wordend haar, kale plekken en verergerde haaruitval leveren al snel veel stress op. Omdat een haaraandoening al snel heel zichtbaar kunnen zijn leidt dit tot een ergernis en schaamte. Omdat vrouwen het haar vaak als een prominent onderdeel van hun vrouwelijkheid beschouwen leiden de haarproblemen vaak ook tot schaamte en onzekerheid. Dit belemmert al snel het leven op plaatsen zoals op werk en op straat. Ongeacht wat de oorzaak is van uw haarprobleem, een haarreconstructie van Echt Haar Kliniek is voor u een veelzijdige en definitieve oplossing.

Laat een permanente oplossing voor uw haarprobleem niet langer wachten! Vraag direct een consult aan bij Echt Haar Kliniek via de consultpagina. U heeft bij Echt Haar Kliniek de keuze uit een telefonisch consult en een consult op een van onze vier vestigingen.

Al onze consulten zijn geheel gratis en vrijblijvend. De tijd van het consult kunt u zelf bepalen binnen onze beschikbare tijden. Onze haarspecialisten nemen voor u uitgebreid de tijd en adviseren u aan de hand van een analyse van uw medische achtergrond en huidige status. U kunt er bij Echt Haar Kliniek altijd op vertrouwen dat u wordt begeleid door de beste vakmensen, wij zijn niet voor niets het topinstituut van Nederland. Wij zijn uiterst discreet als het gaat om uw behandeling en persoonlijke begeleiding. Een persoonlijk begeleider neemt u stap voor stap mee door het proces.

De mogelijkheden qua haarreconstructie

Echt Haar Kliniek biedt diverse oplossingen voor uiteenlopende haarproblemen.

 1. Haarreconstructie voor meer haarvolume
 2. Haarreconstructie met een gaassysteem
 3. Haarreconstructie op een tweede huid

Wilt u weten hoe de haarreconstructies op u van toepassing zijn? Neem contact met ons op en wij geven u een uitgebreide uitleg!

Hoe wordt de pruik bevestigd?

De haarreconstructies en haaraanvullingen van Echt Haar Kliniek kunnen op twee manieren aan het hoofd worden bevestigd. U heeft de keuze uit de flexibele en de vaste bevestigingsmethode. Bij de flexibele bevestigingsmethode wordt het haar bevestigd met een aantal clips of medicinale tape. Bij de vaste bevestigingsmethode gebruiken wij een zelf ontwikkelde medicinale lijm om voor een vaste en permanente bevestiging. Deze lijm is speciaal ontwikkeld en is geschikt voor ieder type hoofdhuid.

Brochure aanvragen

Uw voordelen:
 • Professioneel en deskundig consult
 • Unieke haaroplossingen
 • Voor zowel mannen, als vrouwen
 • Uw privacy blijft gewaardborgd
 • ISO-9001 Gecertificeerd
 • Haarreconstructies op maat gemaakt
 • Heldere afspraken die wij nakomen
 • Een individueel behandelplan per persoon