Haaroplossingen

Als u last heeft van kaalheid, dunner wordend haar of haaruitval zijn er verschillende haaroplossingen te bedenken om hier iets aan te doen. U kunt ervoor kiezen om een pruik of toupet te gaan dragen, of u kunt diverse haargroeimiddelen gebruiken. Maar Mooi Echt Haar komt met een beter alternatief voor uw haarprobleem, namelijk een haarreconstructie. De voor en nadelen van alle mogelijke haaroplossingen zijn hieronder voor u uitgelegd.

Pruiken

Wanneer u last heeft van ernstige kaalheid kan een pruik een passende oplossing zijn. Een pruik is een nep kapsel dat u op uw hoofd plaatst. U kunt bij een pruik kiezen tussen echt haar of syntethisch haar. Door de pruik lijkt met echt haar lijkt het vaak alsof u een echt kapsel heeft. Een pruik heeft als nadeel dat het bestaat uit nephaar waardoor het er minder goed uitziet en minder fijn dan echt haar aanvoelt. Een pruik kan door het weer of inspanning warm en nat worden en daardoor ontstaat er een broeierig effect. Dit broeierige effect heeft vaak een continue jeuk op de hoofdhuid als gevolg. Ook moet er vaak gekeken worden of  de pruik goed blijft zitten.

Toupets

Wanneer de kaalheid op slechtst een gedeelte van uw hoofd te vinden is kunt u een toupet dragen om dit te verbergen. Het is over het algemeen slechts een kwestie van tijd voordat men van een toupet moet overstappen naar een pruik. Een toupet kent in principe dezelfde nadelen als een pruik.

Haargroeimiddelen

De websites en tv reclames staan er vaak vol mee. De nieuwe crème of shampoo die zij nu hebben ontwikkeld is na slechts 2 weken gebruiken het definitieve einde van al u haarzorgen. In de realiteit is het helaas zo dat deze haargroeimiddelen amper werken. De werking ervan geldt niet voor elk haartype en vaak moet er tijden gesmeerd blijven worden voor überhaupt enig zichtbaar effect.

Haarreconstructie als haaroplossing

Met de haaroplossing van Kliniek voor Echt Haar krijgt u altijd het resultaat dat u wilt. En dan zonder enige nadelen. Onze oplossing is permanent en werkt gegarandeerd. Uw is na de haarreconstructie weer als vroeger!

Ons gespecialiseerde team maakt met behulp van onze zelf ontwikkelde technologie een exacte reconstructie van uw haar en zorgt daarmee dat u uw oude haar weer terug krijgt. Vraag nu een brochure aan of plan een consult met ons in, dan kunnen we uw probleem effectief aanpakken!

Brochure aanvragen

Uw voordelen:
  • Professioneel en deskundig consult
  • Unieke haaroplossingen
  • Voor zowel mannen, als vrouwen
  • Uw privacy blijft gewaardborgd
  • ISO-9001 Gecertificeerd
  • Haarreconstructies op maat gemaakt
  • Heldere afspraken die wij nakomen
  • Een individueel behandelplan per persoon