Heeft u te maken met kalende plekken op het hoofd? Dit kan bijvoorbeeld door littekens komen. Dit kan zowel tijdelijk als blijvend zijn. U kunt dus het best bekijken welke oplossingen er zijn tegen het bedekken van de kale hoofdhuid zodat het minder opvalt.

 

Kale plekken na operatie?

Mocht u ooit een operatie aan het hoofd hebben ondergaan en zijn daar littekens van ontstaan? Gelukkig kan ons haarwerk uitkomst bieden om de littekens minder zichtbaar te maken of zelf geheel onzichtbaar. Een haartransplantatie behandeling kan ook littekens veroorzaken. De Echthaar kliniek kan de dit helpen oplossen door middel van een haarreconstructie.

 

Littekens op het hoofd door brandwonden

Ook kale plekken met littekens die zijn overgebleven na brandwonden kunnen afhankelijk van de grootte goed behandeld worden. Kale plekken kunnen tot verdriet en schaamte leiden maar daar valt iets tegen te doen.

 

Kale plekken behandelen

Er zijn verschillende manieren om kale plekken te camoufleren en te bedekken. Denk hierbij aan een haarreconstructie die geheel op maat is gemaakt om de kale of dunner wordende gebieden te bedekken. Het haarwerk wordt samengesteld naar uw wensen en behoeften. Verder geven wij u ook advies over wat wij denken dat het beste bij u past. Met de flexibele bevestigingstechniek is het voor u eenvoudig om het haarstuk vast te maken of te verwijderen. Daarnaast is het ook mogelijk om de haarunit vast te maken met medicinale lijm. Een haarreconstructie valt bijna niet te onderscheiden van echt haar. Het voordeel is dat u alles weer kunt doen zoals voorheen. Sporten, zwemmen of fietsen, elke inspannende activiteit is gewoon mogelijk. Uiteraard ontvangt u ook advies over het onderhouden en verzorgen van de haarunit. U kunt het namelijk gewoon wassen maar er zijn wel gebruiksaanwijzingen voor.