Heeft u last van haarverlies en heeft u besloten dat u misschien een haarreconstructie wilt nemen. Echter heeft u geen idee wat er komt kijken bij het nemen van een haarreconstructie. Om u een goed beeld te geven van hoe het proces van het nemen van een verloopt vind u hieronder een uitleg van de gehele gang van zaken.

De stappen

Ten eerste krijgt u een telefonisch intakegesprek. Dit gesprek is nodig omdat uw haarprobleem dan uitgebreid besproken kan worden. Tevens kunt u dan duidelijk uw wensen aangeven. Daarnaast worden de bevestigingsmethodieken, de kosten en het consult besproken. Na het telefonische intakegesprek wordt er gekeken naar uw wensen om vervolgens een consult in te plannen. Tijdens het consult wordt een behandelplan opgesteld dat bij u past. Echter word het consult alleen gehouden wanneer u voor de volledige honderd procent achter het nemen van een haarreconstructie staat.

Tijdens het gesprek wordt nogmaals uitgebreid besproken wat er tijdens het plaatsen van de haarreconstructie gebeurt. Er wordt besproken welke methode het beste bij u past, wat voor eindresultaat u kunt verwachten en wat mogelijke nadelen en bijwerkingen zijn. Er wordt dus zeer uitgebreid gesproken over wat er precies gebeurt en wat u uiteindelijk kunt verwachten. Nadat uw persoonlijk behandelplan geheel naar uw eisen is opgesteld begint men met het maken van uw nieuwe haar.

Uw eerste haarunit is ongeveer na 6 tot 8 weken klaar. Hierna nemen wij direct contact met u op om een afspraak te maken voor het plaatsen van uw eerste haarunit. Uw eerste haaronderdeel wordt geplaatst door een specialist. Deze zal het haaronderdeel plaatsen zoals er met u is afgesproken in het behandelplan. Nadat uw eerste haaronderdeel is geplaatst dan krijgt u van de specialist instructies over het bijhouden en het verzorgen van uw nieuwe haar. Na zo’n 4 tot 6 weken verwachten we u weer terug op de desbetreffende kliniek voor onderhoud van uw nieuwe haar.

Wilt u ook uw oude haar terug en weer echthaar hebben? Vraag dan nu GRATIS en geheel vrijblijvend de brochure aan.