Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekend ook weer nieuwe trends op het gebied van haar. In dit artikel behandelen wij de haartrends voor het nieuwe jaar. Zo bent u ook weer fris en klaar voor het aankomende jaar.

Bronde

De mix tussen kastanjebruin haar met blonde tinten was in 2016 al een succes. In 2017 zal deze trend aanhouden en ook dan een succes worden. Bij dit kapsel is het belangrijk dat de highlights zeer subtiel worden aangebracht. Het lijkt veel op balayage, maar daar wordt echter minder subtiel geverfd.

Bronde

Bangs

Een andere naam voor bangs is ook wel de pony. Dit gaan wij veel terugzien in 2017 voornamelijk heel kort. Echter is de lange pony tot over de wenkbrauwen ook altijd nog wonderbaarlijk. Waar kiest u voor een extra korte pony of een langere pony?

Pony

De blunt cut

Heeft u liever geen lagen geknipt in uw haar? Dan is een blunt cut wellicht de beste keuze voor u. Hiermee wordt uw haar grof afgeknipt waardoor de dikte behouden wordt en het een speels effect krijgt.

Blunt Cut

Underlight

De nieuwe trend op het gebied van kleuren waarbij niet de bovenste lagen maar juiste de onderste lagen van het haar geverfd worden. Tegenwoordig ziet u veel regenboog kleuren in het haar, echter hoeft het allemaal niet zo heftig. Wij raden aan op een of twee verschillende kleuren toe te voegen. Tegengesteld van uw kleur haar. Als u uw haar in een knot draagt dan krijgt u het ultieme effect van underlight te zien.

Underlight

Lange bob

De lange bob oftewel de lob wordt ook een trend in 2017. Een boblijn is meestal een moeilijke keuze voor een vrouw omdat er dan heel veel haar vanaf gaat. Bent u hier ook bang voor? Kies dan voor de lob, door de langere versie van de bob krijgt u wel de stijl van de bob zonder dat er teveel haar verloren gaat.

Lob

Bent u nog opzoek naar tips om u haar gezond en mooi te houden in de winter? Klik dan hier.