In een Brits onderzoek kwam naar voren dat drie kwart van de vrouwen meer zelfvertrouwen krijgen op werk als ze er goed uit zien. De helft van de vrouwen, tussen de 18 en 24 jaar, denken sneller promotie te kunnen maken als ze een verzorgd kapsel hebben.

Slecht zittend haar

Zo’n 70 procent van de ondervraagde vrouwen zeggen een slechte dag op werk te hebben als hun haar niet goed zit. Daardoor daalt hun zelfvertrouwen en dus ook hun zelfvertrouwen. Ook de helft van de vrouwen ziet het meteen als een collega vies of slecht zittend haar heeft. Veel vrouwen hebben daarom ook vaak droogshampoo bij om hun haar lekker te laten ruiken.

Toch zegt de meerderheid van de vrouwen dat ze in de ochtend geen tijd hebben om zich op te maken.

Echt Haar Kliniek

Als u haarproblemen heeft, zoals alopecia, dan kunt u bij Echt Haar Kliniek terecht voor een mooi goed zittend kapsel. Geef uzelf wat extra zelfvertrouwen door een mooie haardos aan te vragen bij Echt Haar Kliniek.

Bij alopecia heeft men last van haaruitval en dat kan invloed hebben op iemands zelfvertrouwen. Echt Haar Kliniek kan bij een intakegesprek inschatten wat het probleem precies is en biedt een perfecte oplossing. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag gelijk een brochure aan.