Haarreconstructie steeds populairder

Het aantal haarreconstructies dat per jaar plaatsvindt blijft stijgen. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een reconstructie van het haar te laten maken. Deze permanente oplossing stijgt nu al jaren in populariteit. Dat deze behandeling toeneemt heeft verschillende redenen. De voornaamste redenen hiervoor zijn volgens de deskundigen vrij duidelijk. De manieren waarop deze behandeling nu kan worden toegepast wordt steeds gespecialiseerder. De manier waarop de haarreconstructie wordt verricht wordt steeds efficiënter. Hierdoor kunnen de specialisten die de constructies uitvoeren een garantie leveren. Ook de nazorg wordt steeds specifieker en kan steeds meer worden afgericht op de wensen en benodigdheden van de behandelde in kwestie.

Tegenwoordig zijn het ook steeds vaker beroemdheden die kiezen voor een haarreconstructie. Deze behandeling is echter niet alleen voor de rijken weggelegd en is voor iedereen betaalbaar. Bekijk onze brochure om te kijken naar de opties die uw zorgverzekering wellicht aanbiedt omtrent een haarreconstructie.

Efficiëntie is een topprioriteit

Bij EchtHaar Kliniek proberen wij zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. Dit volledig in het belang van de behandelde. De door ons zelf ontworpen techniek zorgt ervoor dat de haarreconstructie niet van een echt kapsel te onderscheiden is. Als vooraanstaande kliniek zijn wij voortdurend bezig met het innoveren in de nieuwste mogelijkheden omtrent haarreconstructies. Door het jarenlange ontwikkelen en vernieuwen van onze methoden hebben wij unieke mogelijkheden weten te bewerkstellen en kunnen u daarmee een unieke waarde bieden.

Uw wensen

Wanneer u kiest voor een haarreconstructie heeft u waarschijnlijk al een idee over welke coupe u het liefst zou willen hebben. Dankzij de reconstructiemethode van EchtHaar Kliniek kunt u kiezen voor de coupe die u maar wilt. In overleg met een van onze haardeskundigen kan er gekeken worden naar welk kapsel het best zou passen bij uw situatie. U kunt via onze website contact opnemen met een van onze specialisten. U bent van harte welkom op een van onze klinieken voor een uitgebreid gesprek.